Aastavahetus võeti politsei sõnul vastu väärikalt

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus möödus operatiivjuhi Ottomar Virgi sõnul politsei jaoks üllatavalt rõõmsalt.
Aastavahetus möödus operatiivjuhi Ottomar Virgi sõnul politsei jaoks üllatavalt rõõmsalt. Foto: Elmo Riig

«Nagu ei oleks aastavahetus, vaid lihtsalt mõni lõbusam nädalalõpp,» sõnas politsei operatiivjuht Ottomar Virk. Tema sõnul oli aastavahetuse ööl politseil väljakutseid Viljandimaal 18, nende seas üks kentsakas juhtum, mille sarnast Virk ei mäleta juba pikka aega.

Põhja-Sakala vallast helistas uue aasta saabudes häirekeskusesse paar, kes soovis oma väljakutset tühistada. Kiirelt kontrollides selgus aga, et nad olid unustanud, et ei olnud väljakutset teinudki. «Omavahel nagistati korra ning mõlemad arvasid, et politseisse helistati, aga seda väljakutset ei olnud tehtud,» sõnas Virk. Veidra olukorra lahenduseks, käis siiski politsei paarikest kontrollimas ning veenduti, et ohtu ei ole ja kõik on positiivne.

Korralikus meeleolus vastu võetud aastavahetusel viidi kainetusmajja eile öösel Viljandis üks inimene, ühtegi purjus autojuhti ei tabatud. Terves Eestis satuti 12 purjus autojuhi peale. Virk ainult rõõmustas selle üle ning arvas, et see on märk, et eestlased on mõistlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles