Viljandi kesklinnas toimunud avariis osalenud juht põgenes (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul põrkas Viljandis Jakobsoni tänaval kokku kaks autot, seitse kannatanut viidi haiglasse. Politsei otsib seniajani ühte sõidukijuhti.

Pühapäeval kell 21.43 said päästjad teate, et Viljandis Jakobsoni ja Leola tänava reguleeritud ristmikul on juhtunud avarii. Esialgsetel andmetel sõitis Audi juht punase fooritulega ristmikule, kus põrkas kokku Volvoga.

Kokkupõrke tagajärjel oli Audi paiskunud vastu puud ja Volvo vastu tänavavalgustusposti. Viis kannatanut viidi Viljandi haiglasse ja kaks Tartu ülikooli kliinikumi.

Politsei pressiesindaja sõnul põgenes Audi juht sündmuskohalt. Praeguseks on politseil Audi A6 autojuhi isik teada ning uurijad ja patrullid suhtlevad juhi tuttavatega, et tema asukoht tuvastada. "Käime ukselt uksele, et küsida tuttavatelt, kas keegi on juhti näinud ning kus ja kelle juures ta võib viibida," sõnas politsei pressiesindaja.

Kahe sõiduki laupkokkupõrkes osalenud Audis oli kokku kolm inimest, Volvos viis inimest. Tartu ülikooli kliinikumi toimetati Audis viibinud 36-aastane naine ja Volvos viibinud 31-aastane naine. Viljandi haiglasse viidi kontrolli Audis viibinud 22-aastane mees, 35- aastane Volvo juht ning Volvos viibinud kaheksa-aastane poiss, kolmeaastane poiss ja kaheksa-aastane tüdruk.

Õnnetuse täpsemad asjaolud, sealhulgas ekspertiis alkoholi-ja narkootikumide tarvitamise osas on veel töös.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles