Kiirete prillidega uude aastasse

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiireteks prillideks kutsutakse muu hulgas ka värviliste klaasidega ehitusprille ja jalgratturitele mõeldud prille. Noorem generatsioon teab täpselt, missugused kiired prillid on.
Kiireteks prillideks kutsutakse muu hulgas ka värviliste klaasidega ehitusprille ja jalgratturitele mõeldud prille. Noorem generatsioon teab täpselt, missugused kiired prillid on. Foto: Erakogu

Kogu Eesti valmistub uuele aastale vastu minema erinevate pidude saatel. VLND kogukond otsustas korraldada peo, mille läbivaks stiiliks on kindlat tüüpi päikeseprillid, niinimetatud kiired prillid.

«Mõtlesime, kuidas eristuda oma peoga teistest samal ajal toimuvatest pidudest, ning üks pisut tobe, aga vaimukas idee oli teha kiirete prillide pidu. Kiired prillid on tihti natuke tobedad, aga megafunktsionaalsed. Vaatame siis, kuidas need uue aasta vastuvõtmise juures mõjuvad,» rääkis üks peo korraldajaid Kris Süld.

Kiired prillid kiirelt kulgeva jalgratturi peas
Kiired prillid kiirelt kulgeva jalgratturi peas Foto: VLND
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles