Käsipallikoondisse kuuluvad viljandlased suunduvad Poola treeninglaagrisse

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kasvandikust puurilukk Rasmus Ots sõidab üheskoos Eesti koondisega uue aasta algul treeninglaagrisse Poola.
Viljandi HC kasvandikust puurilukk Rasmus Ots sõidab üheskoos Eesti koondisega uue aasta algul treeninglaagrisse Poola. Foto: Elmo Riig

Jõulupühad seljataga, algab Eesti rahvuskoondise meestel töökas periood: nad sõidavad jaanuari alguses treeninglaagrisse Poola, kus mängivad kaks sõpruskohtumist kohaliku B-koondisega. Koondisse kluuluvad Viljandist sirgunud mängumehed Rasmus Ots, Karl Roosna, Ott Varik, Kristo Voika ning paranemise järel ka Karl Toom.

Poolas kestab 3.–10. jaanuarini Eesti käsipallikoondise treeninglaager, kuhu Eesti peatreener Thomas Sivertsson viib 18 meest. Nende seas on nii kogenud pallureid kui esimest korda rahvusmeeskonda kuuluvaid noori.

Käsipalliliidu teatel oli jaanuarikuine laager Eesti koondisel plaanis juba ammu, sest suve hakul palgatud uus peatreener soovis just võimalikult paljude palluritega pikemalt koos töötada. Kõiki paremaid Balti mere äärses väikelinnas Wladyslawowos asuvas Poola olümpiaettevalmistuskeskuses korraldatavasse laagrisse kokku ei tooda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles