Aasta viimasel päeval tantsitakse ühiselt Viljandis ja Karksi-Nuias

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta viimasel päeval kell 15 hakkab Viljandi lauluväljakul ühiselt tantsima vähemalt 150 paari jalgu.
Aasta viimasel päeval kell 15 hakkab Viljandi lauluväljakul ühiselt tantsima vähemalt 150 paari jalgu. Foto: Marko Saarm

31. detsembri ühestantsimiseks on Viljandi lauluväljakule registreerunud kaheksa truppi umbes 150 inimesega ning ühiselt tantsitakse ka Karksi-Nuia kultuurikeskuse juures.

Viljandi ühestantsimise koordinaator Leanika Mändma ütles, et Viljandis on tantsima registreerunud S-Stuudio, moe- ja tantsukool Face, Vastsed Naised, Pärilised, Kärstna Tantsutosin, Suistle Säbulise, Jakobsoni kooli balletistuudio ja Viljandi gümnaasiumi Hebe.

«Tean, et osalisi tuleb kindlasti ka nendest kollektiividest, kes oma nime ja arvu saatnud ei ole, ning näiteks nii mõnedki S-Stuudio õpilaste lapsevanemad on kindlalt valmis kaasa lööma,» lausus Mändma. «150 kanti on meil ennustuste kohaselt nii-öelda kindlaid tulijaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles