Viljandi vallavolikogu maksis aasta lõpus vallajuhile 13. palga (7)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva õhtul kogunenud Viljandi vallavolikogu tegi aasta viimase otsuse kui määras vallavanemale 3300 euro suuruse tulemuspalga ning premeeris üht abivallavanemat 500 ja teist 1000 euroga.
Neljapäeva õhtul kogunenud Viljandi vallavolikogu tegi aasta viimase otsuse kui määras vallavanemale 3300 euro suuruse tulemuspalga ning premeeris üht abivallavanemat 500 ja teist 1000 euroga. Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Viljandi vallavolikogu lõpetas 2018. aasta otsusega määrata vallavanem Alar Karule tubli töö eest 3300 euro suurune lisatasu ning premeerida abivallavanem Ene Saart 500 ja sama ametit pidavat Rein Antonit 1000 euroga.

​„Mida ütleks (võrdõigusvolinik – toim.) Liisa Pakosta, sellisest eelnõust arvab, kuhu on selline päris räige sooline diskrimineerimine juba eos sisse kirjutatud,“ küsis volikogu opositsiooni kuuluv reformierakondlane Mait Allas volikogu esimehelt Kaupo Kaselt, kes võimuliidu ettepaneku volikogu ette tõi.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles