Tudengid võtsid juubelipeo korraldamise enda kanda

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svjata Vatra on harjunud õues külmaga esinema. See pilt on tehtud eelmise aasta veebruaris, kui bänd filmis Viljandi järvel muusikavideot.
Svjata Vatra on harjunud õues külmaga esinema. See pilt on tehtud eelmise aasta veebruaris, kui bänd filmis Viljandi järvel muusikavideot. Foto: Marko Saarm

Eelmise nädala alguses levis uudis, et Viljandi jääb ainsa maakonnakeskusena kõrvale üleriigilisest juubeliaasta lõpupeost «Sajaga edasi, Eesti!». Loost nördinud kultuuriakadeemia tudengid otsustasid ohjad enda kätte võtta ning pöördusid sel nädalal linnavalitsuse poole sooviga pidu omal jõul korraldada.

Kuigi aastavahetuseni on jäänud kolm päeva, tuli linnavalitsus tudengite juhendaja Piret Ausi sõnul neile vastu, andis korraldamiseks loa ja moraalse toe. Ausi sõnul olid nad enne jõulupühasid tudengitega teel Pärnust Viljandisse, kui aastavahetuse plaane arutades sündiski idee ka siin pidu korraldada. «Kui autotäie tudengitega kohale jõudsime, oli meil programm juba koos,» sõnas Aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles