Politsei kutsub külla (1)

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahtiste uste päev tõi kaks aastat tagasi politseimajja suure hulga uudistajaid.
Lahtiste uste päev tõi kaks aastat tagasi politseimajja suure hulga uudistajaid. Foto: Marko Saarm

Reedel, 28. detsembril kutsub politsei kogu perega külla Lõuna-Eesti politseimajadesse, kus saab tutvust teha politseitöö köögipoolega. Viljandi politseimajas Pargi tänav 1 tehakse 28. detsembril kõigile huvilistele ekskursioone kella 12–13.

Näidatakse tänapäevaste politseisõidukite võimalusi, tutvustatakse teenistuskoera tööd, uudistada saab arestimaja kambreid, ülevaade antakse erivahenditest ning kriminalist valgustab kriminaalpolitsei töö telgitaguseid.

Lõuna prefekt Vallo Koppel ütles pressiteate vahendusel, et esimest korda viis aastat tagasi korraldatud lahtiste uste päev sai alguse soovist tuua talvisel koolivaheajal politseinike ja piirivalvurite töö nii lastele kui nende vanematele uudistamiseks kätte.

"Lahtiste uste päeval saavad huvilised põhjalikuma ülevaate politsei tegevusest, töövahenditest ja -võtetest. Ajapikku on uuenenud politseinike ja piirivalvurite sõidukipark ning lisandunud töövahendeid droonidest elektrišokirelvadeni," kirjeldas politseijuht ning julgustas politseile külla tulema. "Soovi korral saab ise järele proovida näiteks sedagi, kuidas passib selga märulipolitseiniku vorm, või uurida, milline vahe on patrullibussil, kaalubussil, konvoibussil ja kriminalistikabussil."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles