Kõige kõvema kallistusega jonnipunn

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris Soomes toimunud võistlusel «Carelia Fight XIV» võitis Kaupo Kokamägi (punases) kohtunike ühehäälse otsusega vene võitleja Sergei Krestiajaninovi.
Septembris Soomes toimunud võistlusel «Carelia Fight XIV» võitis Kaupo Kokamägi (punases) kohtunike ühehäälse otsusega vene võitleja Sergei Krestiajaninovi. Foto: Tommari Foto

28-aastane viljandlane Kaupo Kokamägi kirjutas tänavu sügisel Eesti spordiajalugu: esimese eestlasena jõudis ta vabavõitluse maailmameistrivõistlustel kaheksa parema amatöörvõitleja sekka. See saavutus on aga jäämäe tipp, arvestades, kui kõvasti on ta selle nimel puuris vastaseid kallistanud ja treeningsaalides higi valanud. Ega teda asjata jonnipunniks kutsuta.

Kaupo Kokamägi, olite vabavõitluse maailmameistrivõistlustel esimene eestlane. Kas kõige eredamad emotsioonid meenuvadki teile Aasia saareriigist Bahreinist?

Bahreini kuningriik on kõige kaugem koht, kus olen võistelnud. Sealne prints on MMA (inglise keeles mixed martial arts – segatud võitluskunstid­ ­– toimetus) fänn ning seda oli ka korralduses tunda. Meid võeti kohe lennujaamas vastu ning spetsiaalselt meie jaoks avati eraldi passiputka. Buss, mis meid ootas, tundus olevat otse esindusest välja sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles