Kösti valguskuusk. Ühe mehe idee ja teise mehe kavand, lisaks veel mitu ehitajat (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambikuuse loojateks võib pidada DAG Reklaami disainerit Jüri Märkat (vasakul) ning Viljandi Veevärgi juhatajat Toomas Porrot.
Lambikuuse loojateks võib pidada DAG Reklaami disainerit Jüri Märkat (vasakul) ning Viljandi Veevärgi juhatajat Toomas Porrot. Foto: Elmo Riig

Viljandi Veevärgi juhi Toomas Porro ideest ja DAG Reklaami disaineri Jüri Märka kavandist alguse saanud valgusjõulupuu on pälvinud sotsiaalmeedias sadade inimeste heakskiidu.

Toomas Porro meenutas, et idee vanadest lampidest jõuluajaks kuusk ehitada oli tal tekkinud suvel, kui tänavavalgustite vahetamine linnas pihta hakkas. «Sirgeldasin idee paberile ja näitasin seda kolleegidele,» rääkis ta. Porro on aga veendunud, et kui poleks DAG Reklaami disainerit Jüri Märkat ning sama ettevõtte töömehi, poleks tema plaanist midagi sündinud.

«Jüri Märka andis lampidele kalde, määras koguse ja tegi kogu tehnilise lahenduse,» selgitas Porro ja lisas, et lõpptulemus oli üllatav ning parem, kui ta oodanud oli.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles