Tallinna kiriku eest väljakäidav raha jõuab ka Viljandi kiriku katusesse

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Pauluse koguduse vaimulik Allan Praats pühakoja vahelae nelitise koha peal. Hoone katus on väga halvas seisus ja vajab ligi poole miljoni euro eest remonti.
Viljandi Pauluse koguduse vaimulik Allan Praats pühakoja vahelae nelitise koha peal. Hoone katus on väga halvas seisus ja vajab ligi poole miljoni euro eest remonti. Foto: Marko Saarm

Viljandi Pauluse kiriku remondiks määrati Tallinna Niguliste kiriku rahast 200 000 eurot. Ehkki pühakoja katuse nelitiseosa kordategemiseks kuluvast summast jääb endiselt tubli tükk puudu, saab Viljandi Pauluse koguduse vaimuliku Allan Praatsi kinnitusel tööga algaval aastal pihta hakata.

See on lühikese aja jooksul teine kord, kui Pauluse kogudus saab väga halvas seisukorras katuse renoveerimiseks suuremat sorti abirahasüsti. Hiljuti andis valitsus selle heaks 100 000 rahvasuus sobivalt katuserahaks nimetatavat eurot. Omalt poolt suudab kogudus lisada ligi 20 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles