Veel kuu aega ootamist. Suure-Jaani veekeskust ei avata enne veebruari (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu aega tagasi nägi Suure-Jaani veekeskuse sisemus välja selline.
Kuu aega tagasi nägi Suure-Jaani veekeskuse sisemus välja selline. Foto: Elmo Riig

Kui algul pidi ehitaja Suure-Jaani vee- ja tervisekeskuse valmis saama septembri lõpuks, siis sügisel palus ehitusfirma kaks kuud ajapikendust. Seejärel pikenes valmimisaeg kuu võrra ja nüüd veel kuu võrra.

Põhja-Sakala vallavalitsuse kodulehe teatel on Tartu ehitusfirma Eviko lubanud veekeskuse vallale üle anda jaanuari lõpuks. Novembri viimasest kuupäevast rakendatakse ehitaja suhtes kõiki lepingus olevaid sanktsioone. Firma peab maksma leppetrahvi ning tasuma kõik lisakulud, näiteks ehitusjärelevalve eest.

Tervisekoja esialgne valmistähtaeg oli 30. september. "Mitmed objektiivsed põhjused nagu liigniiske pinnas 2017. aasta sügisel, tulekahju sel suvel uksetehases, täpsustused ja kooskõlastused projektis lükkasid aga seda aega edasi," kirjutatakse vallavalitsuse kodulehel.

Praegu on Eviko lubanud objekti üle anda 2019. aasta jaanuari lõpuks. Suure-Jaani tervisekoja pidulik avamine on planeeritud veebruari keskele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles