Viljandlased tegid võõrsil Aruküla/Audentesele säru

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aruküla/Audentes
Aruküla/Audentes Foto: Elmo Riig

Eile mängiti käsipalli meeste meistriliigas kaks kohtumist: Põlvas võtsid omavahel mõõtu igipõlised rivaalid Põlva Serviti ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper ning viljandlased sõitsid külla Aruküla/Audentesele. Mulkidele päädis külaskäik 34:26 võiduga, samal ajal kui Kehra sai kirja 33:27 võidu.

Kolmapäeva õhtul võõrustas Aruküla/Audentes Aruküla põhikoolis neile külla sõitnud Viljandi HC-d, keda nad avaringis olid võitnud minimaalse eduga 26:25. Sel hooajal on võitude saldo 3:1 Viljandi HC kasuks.

Viljandi HC alustas mängu hea hooga, minnes esialgu juhtima seisuga 3:0. Avavärava viskas juba esimesel mänguminutil Andrei Khapal. Suts hiljem oli kahel korral täpne Mihkel Lõpp. Mingi aja püsis vahe küll viie-kuue värava peal, aga poolaja lõpul vormistasid Volodimir Maslak ja Simon Drõgin Viljandi eduks 18:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles