Eesti hokiparemik näitab Viljandis taset

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba (keskel) sõidab üheskoos teiste Eesti hokitähtedega Viljandisse, et pidada sõbralik hokimatš Viljandi klubi vastu.
Robert Rooba (keskel) sõidab üheskoos teiste Eesti hokitähtedega Viljandisse, et pidada sõbralik hokimatš Viljandi klubi vastu. Foto: Erik Prozes

Eeloleval laupäeval saab Viljandis Eesti edukaima hokimängija Robert Rooba vedamisel näha Eesti hokiparemiku sõbralikku madistamist kohaliku hokiklubiga. Ettevõtmine kannab üllast eesmärki: show-matši abil peaks Viljandi jäähallis peagi seisu näitama tablookell.

"Tablookellast tunneme juba tõesti ammu puudust nii meeste liigamängudel kui noorte Eesti meistrivõistlustel. Ühes korralikus jäähallis peab olema tablookell," rääkis VLND Hokikooli treener Ott Tootsi. Kõnealuse tablookella jaoks kogutakse raha annetuste abil.

Tootsi rõhutas, et Eesti hokitähtede Viljandisse meelitamisel on tegelikult suuremgi eesmärk kui kella ostmine. "Põhieesmärk on siiski pakkuda lastele ja linnarahvale pühade ajal toredat meelelahutust," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles