Beckhami Viljandimaalt tellitud saun lööb Briti meedias laineid (2)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma ühe kuulsaima jalgpalluri David Beckhami sauna tellimine Viljandimaalt Leiest leidis kajastust Daily Mailis.
Maailma ühe kuulsaima jalgpalluri David Beckhami sauna tellimine Viljandimaalt Leiest leidis kajastust Daily Mailis. Foto: Erakogu

Uudis maailma ühe kuulsaima jalgpalluri David Beckhami iglusauna tellimisest Viljandimaalt levis kulutulena üle kogu maailma. Niisamuti jõudsid Leies valminud Iglucrafti saunad maailma mastaabis tabloidlehtede lipulaeva, Suurbritannia Daily Maili paberlehte.

Kõnealuses artiklis kirjutatakse nõnda: Manchester Unitedi ja Real Madridi legend "uhkustas" oma kuus miljonit naela väärt kinnisvara uusima osaga – väidetavalt 15 000 naela maksnud iglusaunaga. Artiklis on kirjas, et see on Beckhamite perekonna uusim liige nende üheksa magamistoaga kodus.

Majakeses, millel on kumer katus nagu iglul, on kolm ruumi: leiliruum, puhkeruum ja pesuruum. See on ehitatud kuuele inimesele ning mahutab seega kenasti terve Beckhamite perekonna: Davidi (43) ja Victoria (44) ning lapsed Brooklyni (19), Romeo (16), Cruzi (13) ja Harperi (7).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles