Keskerakonda juhib Viljandimaal valimistele Jaak Aab

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aab
Jaak Aab Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna nimekirja kevadistel valimistel juhib Viljandimaal Jaak Aab, kes hiljuti joobes autojuhtimise eest ministri kohalt lahkus. Tema juhtimisel läks Keskerakond Viljandi- ja Järvamaal valimistele ka 2011. aastal.

Aabi tutvustas teisipäeval Sakala keskuse saalis Keskerakonna valimiste avaüritusel partei 2015. aasta valimiste siinse piirkonna esinumber, haridusminister Mailis Reps. Tema siin piirkonnas enam parlamenti ei pürgi.

Sajandivahetuse ajal juhtis Aab Võhma linna ning läks sealt asendusliikmena riigikokku. Seejärel on ta olnud tegev Keskerakonna juhtimises ja Eesti linnade liidus ning olnud riigihalduse ja sotsiaalminister.

Järva- ja Viljandimaal kandideerivad veel Keskerakonna fraktsiooni juht Kersti Sarapuu, Mulgi vallavanem Peeter Rahnel, Järvamaa Peetri rahvamaja juhataja Getter Klaas, Viljandi linnavalitsuse liige Karl Õmblus, riigikogu liige Helmut Hallemaa ja Türi vallavolikogu aseesimees Raivo Matsina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles