Viljandi jääb ainsa linnana juubeliaasta lõpupeost ilma

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta viimase päeva ühestantsimiseks võivad viljandlased koguneda lauluväljakul. Juubeliaasta lõpupidu saab aga Viljandis vaadata vaid telerist.
Aasta viimase päeva ühestantsimiseks võivad viljandlased koguneda lauluväljakul. Juubeliaasta lõpupidu saab aga Viljandis vaadata vaid telerist. Foto: Marko Saarm, Mihkel Maripuu (montaaž)

Viljandi on ainus maakonnakeskus, kus aastavahetusel pole Eesti Vabariigi juubeliaasta lõpupidu «Sajaga edasi, Eesti!». Pidude programmijuhi teatel loobus Viljandi sellest ise ning linlased saavad teiste pidutsemist telerist vaadata.

Viljandi linnavalitsuse pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalovi sõnul loobus Viljandi üle-eestilisest juubeliaasta lõpupeost augustis, sest toona tundus, et aasta lõpu kultuuriprogramm tuleb väga tihe. «Mõned plaanid ei läinud ka täide,» lisas ta, kuid jättis täpsustamata, millised ideed ei teostunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles