Muusikakooli jõulukingitus kodulinnale

, muusikaõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muusikakool andis 8. detsembri pärastlõunal kontserdi Pauluse kirikus. Publiku ette astusid koorid, orkestrid ja ansamblid. Ürituse eest piletiraha ei küsitud, muusika tõi kiriku rahvast täis.
Viljandi muusikakool andis 8. detsembri pärastlõunal kontserdi Pauluse kirikus. Publiku ette astusid koorid, orkestrid ja ansamblid. Ürituse eest piletiraha ei küsitud, muusika tõi kiriku rahvast täis. Foto: Elmo Riig

Viljandi muusikakooli kontserdid on aasta lõpu oodatud sündmused, mis toovad kirikutesse suure hulga kuulajaid. Traditsiooniliselt valmistatakse ette kaks kava: esimene solistidele ja väiksematele koosseisudele ning teine kooridele ja orkestritele.

Kui baptisti kirikus asetleidnud kontserdil kõlas valdavalt klassikaline muusika, siis Pauluse kirikus tulid ettekandele ka rütmi- ja popmuusika seaded. Selline repertuaari mitmekesisus annab õpilastele võimaluse tutvuda eri muusikastiilidega ning esinemiste põhjal võib tõdeda, et noored tunnevad end hästi igas stiilis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles