Jõuluks maale elama

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maakonna odavaim müügis olev talu maksab 10 900 eurot.
Viljandi maakonna odavaim müügis olev talu maksab 10 900 eurot. Foto: KV.EE

Pühadeaeg on ukse ees ning tublimad romantikud tõstavad jõululaupäeval seaprae ette just mõnes praksuva pliiditulega hubases maamajakeses, mis asub hangedesse mattunult metsade rüpes.

Mõistagi ei tööta pankade ning notaribüroode masinavärk nii kiiresti, et käesolevateks jõuludeks uude unistuste koju kolida, aga et on imedeaeg, siis pole patt kuulutusi sirvida ning endalt küsida: “Aga mis oleks, kui ...”

Sakala pani silma peale maakonna kõige odavamale ja kõige uhkemale müügis olevale talule.

Kui käed sügelevad

Viljandist 17 kilomeetri kaugusel asuva krundi suurus on 6930 ruutmeetrit ning sellel paikneb 171-ruutmeetrise kogupinnaga vana rehielamu. Majas on kaks tuba, köök, esik, rehetuppa rajatud suure eesruumiga saun ja rehealune. Kuigi elamu konstruktsioonid on müüja sõnul korras ning katus peab, märgitakse kuulutuses ära, et remondist pääsu pole. Seega sobib talukohake omanikele, kes oma kätega elamisele näo anda soovivad.

Metsa läheduses asuval krundil on suur tiik ning lisaks peahoonele leiab sealt puukuuri ja maakivikeldri. Vesi tuleb kaevust ning kinnistul on kehtiv elektrileping.

Kõpitsemist vajava talukoha saab kätte 10 900 euro eest. Vaata müügikuulutust siit.

Las raha räägib

Kui teil on taskus 360 000 üleliigset eurot ning mõte tööriistadega vehkimisest sära silmi ei too, siis kaaluge seda pakkumist.

Otse Võrtsjärve kaldal asuv kompleks koosneb uhkest 300-ruutmeetrise pinnaga palkmajast, kahest mitte vähem uhkest suvemajakesest, abihoonest ning pumbamajast.

Hooned asuvad kolmel kõrghaljastusega kinnistul ning neid müüakse koos. Kinnistud on suurusega 1935, 894 ja 935 ruutmeetrit. Elupindadega ehitised on üldpindadega 236,5, 38,9 ja 26,5 ruutmeetrit.

Elamu esimesel korrusel on avarad ruumid koos köögi, magamistoa, sauna ning tehnoruumiga. Kokku on peamajas 4 suuremat eluruumi, millest kaks on avatud planeeringuga. 

Ujumiseks ja paadiretkedeks sobiv Võrtsjärv on kohe üle tee, kinnistu piirist vaid paarikümne meetri kaugusel. Talu lähedusse jääb Vaibla puhkekeskus. Vaata müügikuulutust siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles