Vaata, kes alustavad uut hooaega Tuleviku esindusmeeskonnas

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuel hooajal jätkab Viljandi Tuleviku puurilukuna aastase laenulepinguga Andreas Kallaste.
Uuel hooajal jätkab Viljandi Tuleviku puurilukuna aastase laenulepinguga Andreas Kallaste. Foto: Marko Saarm

Tuleviku klubi kodulehekülg avalikustas jalpallurid, kes osalevad esindusmeeskonna 2019. aasta hooaja ettevalmistustes. Nimekirjas leidub nii juba tuttavaid kui ka uusi nägusid.

Uuel hooajal ei näe Tuleviku kollases särgis väljakule jooksmas keskkaitsjat Gerdo Juhkamit ja äärepoolkaitsjat Roger Teori. Kui esimene siirdub pooleks aastaks elama Austriasse, siis teine keskendub õpingutele Tartu ülikoolis füsioteraapia erialal. Lisaks neile on lahkunud möödunud hooaja teisel poolel laenulepigu alusel Tulevikku esindanud keskpoolkaitsjad Alex Roosalu (FCI Levadia) ja Herol Riiberg (FC Flora).

Tuleviku president Raiko Mutle ütles kodulehekülje vahendusel, et kindlasti pole maha kantud pausil olevaid Juhkamit ja Teori. "Meie teed nendega ei ole kindlasti lahku läinud, vaid nendega on läbi räägitud ja nad teavad, et koduklubi uks on neile alati lahti," tsiteeris Tuleviku kodulehekülg Mutle sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles