Igale kinnistule huvilist ei leidunud

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enampakkumisele toodud ümbrike sisu avalikustas Viljandi linnavalitsuse komisjon, millesse kuulusid (paremalt) hangete peaspetsialist Kaidi Braun, majandusameti juhataja Riho Tipp, abilinnapea Kalvi Märtin, linnavara spetsialist Ilme Kurro ja jurist Marko Kotsar.
Enampakkumisele toodud ümbrike sisu avalikustas Viljandi linnavalitsuse komisjon, millesse kuulusid (paremalt) hangete peaspetsialist Kaidi Braun, majandusameti juhataja Riho Tipp, abilinnapea Kalvi Märtin, linnavara spetsialist Ilme Kurro ja jurist Marko Kotsar. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsuse komisjon avas eile ümbrikud, milles kirjalikul enampakkumisel osalevad asjahuvilisel olid märkinud, millise hinna eest ja millist kinnistut nad loodavas Järveotsa elamukvartalis sooviksid.

Aega enampakkumisel osaleda oli enam kui poolteist kuud, viimane võimalus suletud ümbrik linnavalitsusse tuua oli eile pärastlõunal kella kaheks.

Linnavalitsuse komisjon selgitas, et osta sooviti kümnest kinnistust kaheksat, kusjuures mõni inimene oli esitanud pakkumise mitme kinnistu ostmiseks. Nii kogunes 18 pakkumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles