Korvpall. Nelja vooru järel jätkab täiseduga vaid spordikool

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Marko Saarm

Viljandimaa korvpallimeistrivõistlustel oli neljanda vooru põnevaim kohtumine Viljandi valla ja Männimäe külalistemaja vahel, mille tänu heale kolmandale veerandajale võitis Männimäe külalistemaja 73:67.

Kui poolaja võitis kahepunktilise eduga Viljandi vald, siis kolmanda veerandaja võitis Männimäe külalistemaja esindus koguni 24:8. Kuigi Viljandi vald võitis veel viimase veerandaja 19:11, siis kuulus võit Männimäele.

Ainsa täiseduga jätkav meeskond on Spordikool, kes pühapäeval alistas Mulgi valla 70:57. Hansa Ilutulestikud alistas Põltsamaa 83:56 ning BC Eesti Maavara / Baltic Agro sai tulemusega 77:52 jagu AP Metsast.

Spordikool on kogunud kolmest mängust kolm võitu. Sama palju võite on ka AP Metsal ja Männimäe külalistemajal, aga neil on ka tabelis üks kaotus. Kahe võidu ja ühe kaotusega jätkavad Viljandi vald ja BC Eesti Maavara / altic Agro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles