Paalalinna kooli staadionit hakatakse projekteerima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli staadioni renoveerimise jaoks on linnaeelarve eelnõus 200 000 eurot.
Paalalinna kooli staadioni renoveerimise jaoks on linnaeelarve eelnõus 200 000 eurot. Foto: Marko Saarm

Praegu remondis olev Paalalinna kool saab endale tuleval aastal ka uue staadioni. Selleks tööks on linnal uue aasta eelarves 200 000 eurot ning äsja lõppes ka riigihange ehituse projekteerija leidmiseks.

Neljapäeval lõppes hinnapakkumiste esitamise aeg ning odavaimat hinda küsis osaühing Reaalprojekt, kes tahab töö eest 14 880 eurot. Ülejäänud kahe osaleja soov oli enam kui 18 000 eurot.

Plaanis on panna jalgpalliväljakule kunstmuru ning ehitada selle ümber tartaankattega jooksurajad. Kunagise asfaltkattega korvpalliväljaku kohale võiks aga tulla võrkaiaga ümbritsetud multifunktsionaalne spordiväljak. Selle ehitamiseks saab linn uuel aastal riigieelarvest 150 000 eurot, mille eest saaks linnapea Madis Timpsoni hinnangul osta kolm väljakut ning need võiksid olla linna põhikoolide juures.

Jakobsoni kool sai tänavu riigikogu katuserahade eest staadioni kõrvale uue asfaltplatsi, millel saab korvpalli mängida. Kesklinna kool sai aga mullu kunstmurukattega väljakud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles