Meie Mees ja Sinu Naine panid Karksi-Nuias majatäie rahvast tantsima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia jõulupeol esines mitu tantsurühma, kaks ansamblit ning kingitusi jagas Omniva kulleriks maskeerunud Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu.
Karksi-Nuia jõulupeol esines mitu tantsurühma, kaks ansamblit ning kingitusi jagas Omniva kulleriks maskeerunud Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu. Foto: Karksi-Nuia kultuurikeskus

Kaks kuud enne peo algust välja müüdud Karksi-Nuia kultuurikeskuse jõulupeol tantsis varaste hommikutundideni ligi 350 inimest. Õhtu tähtedeks olid ansamblid Meie Mees ja Sinu Naine.

Lisaks ansamblitele esines jõulupeol ka mitu tantsurühma. Jõuluvana asemel jagas seekord kingitusi Omniva kuller, kelleks kehastus kultuurikeskuse juhataja ja peo korraldaja Kai Kannistu.

11 aastat Karksi-Nuia kultuurikeskuses jõulupidu korraldanud Kannistu sõnul on peo menul kaks põhjust. Esiteks on suur hulk osalejaid iga-aastased sellel peol käijad ning broneerivad pileti lausa aasta ette. Teiseks suure menu põhjuseks peab Kannistu aga laval käinud bände.

Kui Kannistu suvel pidu planeerima hakkas, võis ta juba olla üsna kindel, et kõik 12 eurot maksvad piletid müüakse välja, aga et kõik pääsmed olid broneeritud juba oktoobri keskpaigaks, mil peoõhtu reklaamgi polnud veel valmis saanud, tuli talle suure üllatusena.

«Pääsmeid broneeriti lausa 20 kaupa,» meenutas ta. Novembri lõpus andis Kannistu teada, et kõik need broneeritud pääsmed, mis pole 1. detsembriks välja ostetud, lähevad vabamüüki. Ükski pilet müüki ei jõudnud, sest kõik broneeringud osteti välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles