Petmises süüdistatud firma aadressil asub uhke majapidamine (1)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootslasi petnud ettevõte Bolagsupplysningen on Krediidiinfo andmetel registreeritud Mulgimaale Pärsi külla. Sealses majapidamises tervitasid ajakirjanikku kaks sõbralikku koera.
Rootslasi petnud ettevõte Bolagsupplysningen on Krediidiinfo andmetel registreeritud Mulgimaale Pärsi külla. Sealses majapidamises tervitasid ajakirjanikku kaks sõbralikku koera. Foto: Elmo Riig

Rootslastelt edukalt raha välja bluffinud ja Viljandimaa kõige suurema käibega firmade hulka jõudnud osaühingu Bolagsupplysningeni jäljed viisid Mulgimaale vaiksesse Pärsi külla, kus ettevõtte aadressil on hoopis uhke majapidamine koduhoidjaga.

Ajakirjanduses on varem osaühingust Bolagsupplysningen palju juttu olnud, sest aastad tagasi pakuti, et sarnast skeemi kasutanud firmad on rootslastelt välja bluffinud miljoneid eurosid. Seetõttu hoiatas 2015. aastal firmasid tema eest isegi Rootsi kaubandusala ettevõtteid ühendav organisatsioon Svensk Handel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles