Parimad põristajad said tunnustatud

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni hooaja lõpetamisel pälvisid tunnustust Viljandi motoklubi noored (vasakult) Marten Raud, Romeo Pikand ja Karl Hunt.
Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni hooaja lõpetamisel pälvisid tunnustust Viljandi motoklubi noored (vasakult) Marten Raud, Romeo Pikand ja Karl Hunt. Foto: Kalev Lilleorg

Eelmisel laupäeval oli Tallinnas Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni hooaja lõpupidu, kus autasustati lõppeva aasta parimaid sportlasi ja klubisid ning avaldati tänu toetajatele. Tunnustust pälvisid ka viljandimaalased.

Medali said kaela ja karika kätte Viljandi motoklubi liikmed Romeo Pikand, Marten Raud ja Karl Hunt. Pikand saavutas masinaklassis 65 cc nii Eesti meistrivõistlustel kui noorte karikasarjas esimese koha, Raud teenis masinaklassis 50 cc Eesti meistrivõistlustel teise koha ning Hunt tuli masinaklassis 65 cc Eesti noorte jääraja karikasarjas teiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles