Vald tänab tegusaid noori räpikontserdiga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla rahvamajas esineb täna õhtul Viljandi valla tegusatele noortele Reket.
Mustla rahvamajas esineb täna õhtul Viljandi valla tegusatele noortele Reket. Foto: Mihkel Maripuu

Täna õhtul sõidutavad bussid Viljandi valla eri otstest õpilasi Mustla rahvamajja, kus neid ootab pidu, mille peaesineja on räppar Tom-Olaf Urb ehk Reket. Ülejäänud õhtu sisustamise eest hoolitsevad juba Tarvastu noored, kes on seekord võõrustaja rollis.

Viljandi valla kultuuri- ja noorsootööspetsialist Jana Seeba märkis, et oma tegevusega silma paistnud koolinoortele korraldatakse tänuüritus. Kui tavaliselt kiidetakse õpilasi vaid heade õpitulemuste eest, siis selle üritusega tahetakse pöörata tähelepanu just aktiivsusele, mis võib olla ka kooliväline.

Vald saatis detsembri alguses koolidesse 200 kutset. Et koolid teavad oma noori kõige paremini, anti kutsete jagamisel neile vabad käed. Lisaks palus vald koolidelt tagasisidet, miks üks või teine õpilane osaleda võiks.

Et õpilased turvaliselt peole ja tagasi koju jõuaksid, panevad korraldajad valla eri otstest käima spetsiaalsed bussid, mida on neli. Tublisid noori tervitab ja tunnustab peol vallavanem Alar Karu.

"Kõik me oleme harjunud mõtlema, et koolis on kõige tähtsam õppimine, ja see on kindlasti ka praegu nii. Samas on väga oluline, et noored oleks aktiivsed," lausus Karu. Kui lastel on mahti ka spordiks, rahvatantsuks, huviringideks, sündmuste organiseerimiseks ja muuks, aitab see Alar Karu sõnul kujuneda veelgi tublimaks kodanikuks, kelle kätes on meie tulevik.

Lisaks Reketile näevad osalejaid põnevaid etteasteid kohalikelt noortelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles