Euroraha toel valmib Viljandi järve randa avalik wifivõrk

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik läheb nii, nagu raad kavandab, saab tuleval suvel või ehk juba kevade lõpus Viljandi järve rannas kasutada tasuta wifivõrku.
Kui kõik läheb nii, nagu raad kavandab, saab tuleval suvel või ehk juba kevade lõpus Viljandi järve rannas kasutada tasuta wifivõrku. Foto: Valdo Ots

Viljandi linnavalitsus plaanib tulevaks suveks rajada Viljandi järve randa avaliku wifivõrgu. Raha selleks on lubanud Euroopa Komisjon, kes pakkus omavalitsustele 15 000 eurot toetust avaliku wifivõrgu arendamiseks.

Viljandi linnavalitsuse infotehnoloogia arendusspetsialist Marek Magnus ütles, et traadita internetiühendus hõlmab umbes 600 meetri pikkuse rannaala sõudeellingust Bangaloni ja ulatub ligikaudu 300 meetrit rannajoonest linna poole. Nõnda on kaetud ka staadion ja kunstmuruväljak.

Kui kaugele järvele wifivõrk küündib, seda Magnus prognoosida ei osanud, kuid nentis, et ranna lähedal paadiga sõitjail on võimalik seda kindlasti kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles