Kahte parklasse ilmusid taas lisatahvliga keelumärgid (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuseta ja kuusega. Ülemine pilt Viljandi bussijaama parklast on tehtud tänavu märtsis, alumine eile. Peagi vahetatakse peatumist ja parkimist keelav märk üksnes parkimist keelava märgi vastu.
Kuuseta ja kuusega. Ülemine pilt Viljandi bussijaama parklast on tehtud tänavu märtsis, alumine eile. Peagi vahetatakse peatumist ja parkimist keelav märk üksnes parkimist keelava märgi vastu. Foto: Elmo Riig

Viljandi bussijaama ja Centrumi kaubanduskeskuse parkla on saanud uuesti hommikuse aja kohta käivad keelumärgid, mis olid seal üleval ka vastu kevadet. Omaniku sõnul on niisuguse sammu taga vahepeal veelgi kasvanud ja päev-päevalt süvenev parkimiskohtade puudus.

Kahes Centrumi kaubanduskeskusele kuuluvas parklas on praegu märgid, mis keelavad seal hommikul kella 6–9 autoga peatuda või parkida. Samasugused märgid olid seal tänavu märtsis.

Üldine mure

Centrumi arendusjuht Riho Maisa selgitas toona Sakalale, et parkimiskohtade nappus on Viljandi kesklinnas üldine probleem, mida keskus oma parklatega lahendada ei saa. Kellaajaline keeld täidab Maisa sõnul kahte eesmärki: ühelt poolt hõlbustab see lumelükkamist, teisalt aga aitab vältida seda, et ümbruskonnas tööl käivad või muul põhjusel kesklinna sõitnud inimesed pargivad oma sõiduki hommikul vara kohale, mida võiks päeva jooksul kasutada mitu inimest. Centrum 2 hoones bussijaamaga sama katuse all asub mitu poodi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles