Spordiliit valis aasta parimad

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa spordiliit valis 2018. aasta parimaks võistkonnaks Viljandi HC, kes pälvis Eesti käsipalli meistrivõistlustel pronksi.
Viljandimaa spordiliit valis 2018. aasta parimaks võistkonnaks Viljandi HC, kes pälvis Eesti käsipalli meistrivõistlustel pronksi. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeva õhtul kuulutas Viljandimaa spordiliit välja tänavused maakonna parimad sportlased. Parimaks meheks valiti Algo Kärp, parimaks naiseks Laura Nurmsalu, parimateks noorteks Gedly Tugi ja Henri Treimuth ning parimaks võistkonnaks HC Viljandi.

Tänavune maakonna parim meessportlane Algo Kärp esindab Viljandi suusaklubi ning on Eesti rahvuskoondise liige. Lõuna-Koreas Pyeong­changi taliolümpiamängudel sõitis ta välja eestlaste parima murdmaasuusatamise tulemuse, saavutades kuninglikul maratonidistantsil 17. koha. Tema treenerid on Anti Saarepuu ja Urve Bergmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles