Taas tegutsema asunud Toidupank kogus rohkem kui tuhat kilo toitu (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel päeval kogusid vabatahtlikud Viljandis toitu Männimäe Selveris ja Uku keskuse Rimis. Mõlemal päeval saadi mõlemast poest 230–275 kilogrammi annetusi.
Kahel päeval kogusid vabatahtlikud Viljandis toitu Männimäe Selveris ja Uku keskuse Rimis. Mõlemal päeval saadi mõlemast poest 230–275 kilogrammi annetusi. Foto: Ardi Truija (Pärnu Postimees)

Aastase pausi järel taas Viljandi kauplustes tegutsema asunud Toidupanga vabatahtlikud kogusid nädalavahetusel pisut rohkem kui 1000 kilogrammi toitu, mida mullusega võrreldes on küll veerandi võrra vähem, aga mis uutele tegijatele on hea tulemus.

«Viljandis pole suuri toidukogumisaktsioone tehtud eelmise aasta jõuludest alates,» nentis toidukogumispäevade koordinaator Kerttu Olõkainen. Kahe päevaga kahest poest kogutud 1031 kilogrammi oli tema sõnul igati hea tulemus ning seda eeskätt seetõttu, et lõppenud nädalavahetus oli Toidupanga uuele Viljandi koordinaatorile Merike Udele esimene kord sellist aktsiooni korraldada.

Aasta tagasi kogusid vabatahtlikud Viljandi kauplustest 1265 kilogrammi toitu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles