Kaht Viljandi ööklubi ootab ees taaskäivitus

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Redil on uus omanik, siis klubi nimi ja reklaamsildid pärinevad varasemast ajast.
Ehkki Redil on uus omanik, siis klubi nimi ja reklaamsildid pärinevad varasemast ajast. Foto: Elmo Riig

Viljandis mõnda aega varjusurmas olnud ööklubid Red ja ­Q Club avatakse ruumide omaniku Raivo Riisa sõnul peagi uuesti. Red jätkab ilma pöördeliste muudatusteta, kuid Q Clubi võivad majaomaniku sõnul ees ­oodata sisulised murrangud.

2005. aasta mais uksed avanud Red on aastate jooksul vahetanud korduvalt omanikku ning olnud vaheldumisi avatud ja suletud. Sellel nädalavahetusel avatakse Red ruumide uue rentniku Ramon Härma eestvedamisel.

Härm ei ole oma sõnul ööelu korraldamisega seni kokku puutunud ning kontakt piirdub kliendi vaatepunktiga. «Mul oli parasjagu igav ja vaatasin, et mis ta seisab seal tühjana,» rääkis Härm klubi taasavamiseks saadud ajendist. Praegu rentnik Redis ülesastuvaid artiste või programmi välja hõigata ei osanud, kuid ta soovib pakkuda seda, mida teised meelelahutusasutused Viljandis ei paku, vaadates rahva pealt, mille järele vajadus on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles