Jõulupreemia terendab kõigile linna ja valdade töötajatele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupreemiat võivad loota kõigi nelja Viljandimaa omavalitsuse palgal olevad töötajad. Summa suurus on aga vähemalt kahes vallas veel saladus.
Jõulupreemiat võivad loota kõigi nelja Viljandimaa omavalitsuse palgal olevad töötajad. Summa suurus on aga vähemalt kahes vallas veel saladus. Foto: Aivar Aotäht

Viljandi vald maksab oma ametnikele ja allasutuste juhtidele 300 ja linn 250 eurot jõulupreemiat. Mulgi vallavanem tahab, et jõulupreemia suurus jääks selle väljamaksmiseni saladuseks, ning Põhja-Sakalas sõltub lisatasu aasta töö tulemustest.

«Kindlasti ei ole preemia kõigile ühesugune,» lausus Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu. Tema kinnitusel vesteldakse praegu vallamajas nii vallavalitsuse töötajate kui allasutuste juhtidega ning hinnatakse nende aasta jooksul tehtud tööd. Kõik allasutuste töötajad saavad aga preemiat nii palju, kui on asutuse eelarvest võimalik maksta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles