Viljandimaa spordiliit valis aasta parimad

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2018. aasta parim meessportlane on suusataja Algo Kärp.
Viljandimaa 2018. aasta parim meessportlane on suusataja Algo Kärp. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeva õhtul valis Viljandimaa spordiliit maakonna parimaks meessportlaseks Algo Kärbi, parimaks naissportlaseks Laura Nurmsalu, parimateks noorsportlasteks Gedly Tugi ja Henri Treimuthi ning parimaks võistkonnaks HC Viljandi.

Parima meessportlase tiitli pälvinud suusataja Algo Kärp on Eesti rahvuskoondise liige ning esindab Viljandi suusaklubi. Lõuna-Koreas Pyeongchangi taliolümpiamängudel sõitis ta murdmaasuusatamises välja eestlaste parima tulemuse, saavutades kuninglikul maratonidistantsil 17. koha. Algo Kärbi treenerid on Anti Saarepuu ja Urve Bergmann.

Parimaks naissportlaseks tituleeritud Vana-Võidu vibuklubi ja Viljandi spordikooli vibulaskja Laura Nurmsalu sai Poolas Euroopa meistrivõistlustel kvalifikatsioonis neljanda ja olümpiaringis 17. koha. Samuti teenis ta Eestile 2019. aastaks pääsme Valgevenesse Minskisse Euroopa mängudele. Eesti sisemeistrivõistlustel võitis Nurmsalu esimese koha, Eesti meistrivõistluste kvalifikatsioonis tuli ta samuti esimeseks ja olümpiaringis teiseks. Treener Aune Variku sõnul on Laura Nurmsalu püstitanud kõrged eesmärgid, mille nimel teeb iga päev tööd, et jõuda 2020. aastal olümpiamängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles