Viljandlased võõrustavad homme viimsilasi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme võõrustab Viljandi HC kodusaalis HC Viimsi/Tööriistamarketit, keda on sellel hooajal kindlalt üle mänginud kolmel korral, kahel korral karikavõistlustel ja korra meistrisarja esimeses voorus.
Homme võõrustab Viljandi HC kodusaalis HC Viimsi/Tööriistamarketit, keda on sellel hooajal kindlalt üle mänginud kolmel korral, kahel korral karikavõistlustel ja korra meistrisarja esimeses voorus. Foto: Elmo Riig

Täna algab käsipalli meeste meistriliiga põhiturniiri teine ring, kui liiga liider HC Kehra / Horizon Pulp & Paper võõrustab Aruküla/Audentest, samas kui värske Eesti karikavõitja HC Tallinn ootab külla SK Tapat. Homme tuleb Viljandisse seni võiduta HC Viimsi/Tööriistamarket, keda siinne meeskond avaringis 32:21 võitis.

Nagu Kehra nii pidi Viljandigi nädalavahetusel kahel korral Balti liigas kodusaalis kaotust tunnistama. Kolmapäeval võõrustavad viljandlased kodus seni võiduta HC Viimsi/Tööriistamarketit, keda nad avaringis 32:21 võitsid, samas lõppesid omavahelised karikamängud viljandlaste napi, vaid kolme- ja üheväravalise paremusega.

"Teine ring algab ja ilmselgelt tahaks tabelisse rohkem punkte kui avaringist saadud viis," edastas käsipalliliit Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnad. "Kevadisi veerandfinaale silmas pidades oleks parem olla lähemal esinelikule ja kaugemal tabeli kahest viimasest astmest. Viimsiga olid karikasarjas päris kõvad lahingud, aga seal oli meil koosseisuga probleeme."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles