Taibukad õpilased koguvad järjest tunnustust

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. detsembril anti Tallinnas TalTechi Mektory hoones auhinnad õpilasleiutajate konkursi parematele. Fotol on (vasakult) üks nutika lauakalendri autor Lennart Martin Hannus, tema isa Ursel Hannus, Taibukate teaduskooli juht Lilian Tambek, lauakalendri teise autori Jan Randar Raidma ema Gerli Sims ja Jan Randar Raidma.
5. detsembril anti Tallinnas TalTechi Mektory hoones auhinnad õpilasleiutajate konkursi parematele. Fotol on (vasakult) üks nutika lauakalendri autor Lennart Martin Hannus, tema isa Ursel Hannus, Taibukate teaduskooli juht Lilian Tambek, lauakalendri teise autori Jan Randar Raidma ema Gerli Sims ja Jan Randar Raidma. Foto: Kristjan Kivistik

Taibukate teaduskooli õpilaste tegemised on viimasel ajal mitu korda üleriigilise tunnustuse vääriliseks kuulutatud.

Viimati pälvis seitsmenda klassi õpilaste Lennart Martin Hannuse ja Jan Randar Raidma nutikas lauakalender, millest Sakalal on olnud juba varem põhjust kaks korda kirjutada, õpilasleiutajate üle-eestilisel konkursil ligi 800 töö hulgas kolmanda koha. Lisaks andis teaduskeskus Ahhaa neile eriauhinna. Autasustamine oli 5. detsembril Tallinnas.

1. detsembril oli aga Jõhvis üle-eestiline tänuüritus «Märka vabatahtlikku», kus president Kersti Kaljulaid andis kätte 17 tunnustust. Selle saajate hulgas oli kolm teaduskooli õpilast: Viljandi Krõllipesa ning Ramsi ja Viiratsi lasteaias loodus- ja teadusringi juhtivad Regina Univer ja Katariina Leets ning esimese klassi robootikaprojekti «Märka ja toeta taibude andeid» juhendaja Marten Laanisto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles