Võrtsjärve huntidel valmivad Mulgi sepikojas kullatolmused kelgud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Rang (paremal) on juba jupp aega ametis olnud algavaks hooajaks surfilaua valmistamisega. Selle töö juures toetab teda Tõnis Salong (vasakul), kel on ette näidata juba nii mõnigi hooaja esimestel treeningutel heaks kiidetud sõiduvahend.
Meelis Rang (paremal) on juba jupp aega ametis olnud algavaks hooajaks surfilaua valmistamisega. Selle töö juures toetab teda Tõnis Salong (vasakul), kel on ette näidata juba nii mõnigi hooaja esimestel treeningutel heaks kiidetud sõiduvahend. Foto: Marko Saarm

Hämaras Mulgi sepikojas hooajaks kelgulaudu ette valmistavad Viljandi talisurfarid jäid oma tulemustest rääkides tagasihoidlikuks, kuigi viimastel aastatel on neile kaela riputatud hulk kirkaid medaleid.

«Teised arenevad ju ka,» lausus Meelis Rang, mullune Eesti meister.

Algava hooaja võistlusvahendi uue kelguosa kohta, mille kallal ta parajasti nikerdas, ütles ta aga küll, et see tuleb nii hea, et on juba praegu kullatolmuga koos. «Iseasi, ega tuul seda võistlustel minema puhu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles