Adeele Sepp annab Jaan Jaagoga meeleoluka jõulukontserdi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Jaago.
Adeele Jaago. Foto: Heigo Teder

Ugala ootab kõiki muusika- ja luulesõpru 19. detsembril väikesesse saali, kus üheskoos võetakse ette hingerännak, mille teejuhid on ansamblist Curly Strings tuntud kitarrist Jaan Jaago ning Ugala teatri näitleja ja laulja Adeele Sepp.

Spetsiaalselt jõuluajaks loodud kontserdil kõlavad eesti luule ja eestikeelsed laulud, nende seas nii mõnigi tuntud jõululaul, kuid uues vormis.

Adeele Sepa sõnul on ettevalmistused kontserdiõhtuks juba täies hoos. "Ootame juba väga, et Ugala väikeses saalis pillidele hääled sisse lüüa, sest kodupublikule esinemine paneb alati hinge võbelema."

Adeele Sepa ja Jaan Jaago ühised kontsertmõtisklused, näiteks "Kohtume tamme all" ja "Kohtume Kassisabal", on viljandlastele tuttavad. Nendest südamlikest kohtumistest Viljandi publikuga kasvas paar aastat tagasi välja omalaadne üle-eestiline "Puutuur", mille kestel pakkusid artistid koos heade sõpradega luulest, muusikast ja valgusinstallatsioonist koosnevat elamusõhtut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles