Linnatunnis räägivad keraamikud, käsitöömessi korraldaja ja muusikakooli direktor

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondase keskuses on avatud kuue kunstniku ühisnäitus «Savi mitu nägu». Keraamik Karin Kalman sätib oma seeriat «Maastikud. Maa, puu, tuli, vesi».
Kondase keskuses on avatud kuue kunstniku ühisnäitus «Savi mitu nägu». Keraamik Karin Kalman sätib oma seeriat «Maastikud. Maa, puu, tuli, vesi». Foto: Marko Saarm

Neljapäevases Linnatunni saates on juttu reedel algavast Viljandi käsitöömessist, kolmapäeval Kondase keskuses avatud keraamikanäitusest ning Viljandi muusikakooli direktor Tonio Tamra tuleb rääkima muusikakooli aastalõputegemistest. 

Kondase keskuses avati kolmapäeva õhtul kuue keraamiku tööde ühisnäitus "Savi mitu nägu". Oma töödest väljapaneku räägivad keraamikud  Karin Kalman ja Urmas Bereczki. Käsitöömessist teeb  ülevaate Leida Mägi ning Tonio Tamra räägib muusikakooli jõulukontsertidest ja huvihariduse arengust.

Saadet saab kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles