Tuleviku klubi pälvis karikavõistluste etapilt pjedestaalikohti

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiro Asu (sinises) võitis veenva ülekaaluga laste vabamaadluse karikasarja kolmanda etapi. Foto on tehtud kuu aega tagasi Rakkes asetleidnud võistlustel.
Keiro Asu (sinises) võitis veenva ülekaaluga laste vabamaadluse karikasarja kolmanda etapi. Foto on tehtud kuu aega tagasi Rakkes asetleidnud võistlustel. Foto: Jaanek Lips

Pühapäeval maadlesid Viljandi spordikooli õpilased Jõgevamaal Pisisaare spordikeskuses Eesti laste karikavõistluste kolmanda etapi karikatele ning said saagiks kaks esimest ja teist ning kolm kolmandat kohta.

Laste karikavõistlused koosnevad neljast etapist ning üldvõitjate selgitamisel võetakse arvesse kolme parema etapi punktisumma. Lõplik paremusjärjestus selgub ületuleval nädalavahetusel Järvamaal Koigis.

Sarja kolmandal etapil saavutas kaalus alla 20 kg, milles võtsid mõõtu alles lasteaias käivad poisid, esikoha südikat maadlust näidanud Thristan Kiipus. Ta seljatas Läti maadlusklubist Real külla sõitnud Kristaps Suncelise kiirelt, juba kohtumise esimesel poolel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles