Tuleviku klubi valis kogukonnajuhi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagi Tallinna suurklubi FC Flora kommertsjuhi abina ja hiljem sama klubi kogukonnajuhina töötanud praegune Viljandi Tuleviku meediajuht Marek Tiits (pildil esiplaanil) alustab järgmist aastat Tuleviku kogukonnajuhina.
Kunagi Tallinna suurklubi FC Flora kommertsjuhi abina ja hiljem sama klubi kogukonnajuhina töötanud praegune Viljandi Tuleviku meediajuht Marek Tiits (pildil esiplaanil) alustab järgmist aastat Tuleviku kogukonnajuhina. Foto: Marit Stepanova

Viljandi Tuleviku klubi kogukonnajuhina, Eesti ja Euroopa jalgpalliliidu koostöös loodud uuel ametikohal, hakkab tööle Marek Tiits.

Eesti jalgpalli liidu, UEFA ja Premium-liiga klubide koostöös sündinud projekti eesmärk on kasvatada pealtvaatajate arvu läbi järjepideva ja läbimõeldud suhtluse kogukonnaga, kuhu kuuluvad klubis treenivad noored ja nende vanemad, teised piirkonna spordihuvilised inimesed ning piirkonnas tegutsevad koolid, asutused ja organisatsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles