Hunnik pappi ja paljad naised

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Meriste (vasakul) ja Brian May. Juhtumisi on Meriste abikaasa Maarja Kivi bändi kitarrist Paul Crook ja May väga head sõbrad.
Renee Meriste (vasakul) ja Brian May. Juhtumisi on Meriste abikaasa Maarja Kivi bändi kitarrist Paul Crook ja May väga head sõbrad. Foto: Erakogu

Olgu kohe öeldud, et kui üht artisti motiveerib muusikatööstusesse sisenema selle loo pealkirja sisu, on ta alustanud vorsti järamist täiesti valest otsast. Õnneks on Renee Meriste võtnud vaevaks oma aastate jooksul kogutud teadmised ja kogemused raamatusse raiuda ning minu tagasihoidlik soovitus on igal endas potentsiaali nägeval staarihakatisel see kibekiiresti läbi lugeda.

Kes on Renee Meriste? Vaat päris niiditõmbajatega ongi sedasi, et klantsajakirja kaanel nad figureerima ei kipu ning intervjuusid annavad vaid siis, kui mõni kantseldatavatest kunstnikuhingedest on kusagil üle käte läinud. Sestap ei tea tavainimesed ka Meristest suurt midagi. No kui, siis ehk seda, et ta Vanilla Ninja liikme Maarja Kivi naiseks võttis. Vähem on neid, kes teavad, et Meriste oli tollesama kultusbändi mänedžer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles