Advendiküünal süüdati Viljandis juurtele truul ajal

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advendiküünla süütasid Viljandis (vasakult) Eesti Evangeelse Luteri Kiriku Lõuna piirkonna piiskop Joel Luhamets, Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder ja Viljandi linnapea Madis Timpson (laterna taga).
Advendiküünla süütasid Viljandis (vasakult) Eesti Evangeelse Luteri Kiriku Lõuna piirkonna piiskop Joel Luhamets, Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder ja Viljandi linnapea Madis Timpson (laterna taga). Foto: Marko Saarm

Laupäeval, esimese advendi eelõhtul süüdati Viljandi Vabaduse platsil lumesajus advendiküünal.

Küünla läitsid ning häid soove ütlesid Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder, linnapea Madis Timpson ja kirikuõpetajad eesotsas Eesti Evangeelse Luteri Kiriku Lõuna piirkonna piiskopi Joel Luhametsaga.

Advent on kirikukalendris neli nädalat vältav periood, mis algab neljandal pühapäeval enne esimest jõulupüha. Tänavu oli see 2. detsember ning paljudes Eesti linnades, nende hulgas Tallinnas, süüdati advendiküünal tolle päeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles