Number 17 tegi puhta töö

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks aasta parima mängija tiitlile viis Rainer Peips koju aasta ilusaima värava lööja, suurima väravaküti ja meeskonna veduri auhinna.
Lisaks aasta parima mängija tiitlile viis Rainer Peips koju aasta ilusaima värava lööja, suurima väravaküti ja meeskonna veduri auhinna. Foto: Marit Stepanova

Reedel kogunes peaaegu 300 inimest Viljandi Sakala keskusesse, et vaadata üheskoos tagasi Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ajaloo parimale hooajale. Pärjati parimaid mängijaid, tänati toetajaid, meenutati parimaid hetki ja mekiti kringlit.

Suurima auhinnakuhjaga sai koju minna klubi esindusmeeskonnas mängijanumbrit 17 kandev Rainer Peips. Ta valiti aasta mängijaks, üheks meeskonna veduriks ja aasta väravakütiks ning tema lõi ka aasta kauneima värava 22. septembril Premium-liiga kohtumises Tartu Tammeka vastu. Hooaja jooksul sai Peips liigas kirja koguni kaheksa väravat ja ühe värava lõi ta ka Evald Tipneri karikavõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles