Viljandi jäi napilt pronksist ilma

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC jäi karikavõistlustel napilt pronksita, sest pidi tunnistama Põlva/Arcwoodi 30:29 paremust.
Viljandi HC jäi karikavõistlustel napilt pronksita, sest pidi tunnistama Põlva/Arcwoodi 30:29 paremust. Foto: Eesti käsipalliliit

Eelmisel nädalavahetusel said Põlvas Mesikäpa hallis teoks Eesti käsipallikarikavõistluste finaal- ja pronksimäng ning mullune finalist Viljandi HC, kes oli pidanud poolfinaalis HC Tallinna 26:17 paremust tunnistama, jäi napilt kolmandast kohast ilma, kaotades Põlva/Arcwoodile 29:30. Karika võis esimest korda pea kohale tõsta HC Tallinn, kes oli 26:23 üle Põlva Servitist.

«Ega Põlva tasemelt meist otseselt üle olnud, meil on lihtsalt raskusi oma taseme väljamängimisega. Oleme küll kõvasti vaeva näinud, et saada stabiilsemaks, aga päris palju pikki mõõnasid on mängus ja me ei pruugi leida seda õiget rütmi,» rääkis Viljandi HC peatreener Marko Koks.

Pühapäevase pronksikohtumise võit jäi tema sõnul koosseisu nooruse ja väiksuse ning mõnegi mängumehe närvi taha. «Oli väsimus, mõnel mehel ei pidanud närv vastu ja tekkisid rumalad eksimused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles