Sakala ajakirjanik osales grupihüpnoosis

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia kultuuurikeskuses käisid sellgeltnägijad. Ants Rootslane (fotol punase pintsakuga) tegi kohalviibijatele grupihüpnoosi.
Karksi-Nuia kultuuurikeskuses käisid sellgeltnägijad. Ants Rootslane (fotol punase pintsakuga) tegi kohalviibijatele grupihüpnoosi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Hüpnotisöör Ants Rootslane  korraldas kümnetele Karksi-Nuia kohalikele grupihüpnoosi üritusel, kus esinesid rahvale teisedki teleseriaalist «Selgeltnägijate tuleproov» tuntust kogunud selgeltnägijad. Sakala ajakirjanik osales samuti hüpnoosis ja kirjeldab kogetut.

Laupäeva lõunaks olid Karksi-Nuia kultuurikeskuse istekohad hõivatud, mistõttu pidid hiljem kohale jõudnud seina äärest toole juurde tooma. Viis selgeltnägijat rääkisid oma loo, põristasid trumme, kõlistasid kellasid ning tossutasid põlevate tukkidega, mispeale saal täitus meeldiva lõhnaga.

Viimasena võttis mikrofoni hüpnotisöör Ants Rootslane. Ekstravagantsete ja elatanud selgeltnägijate kõrval tundus Rootslane nagu poisike. Kuid ta oli riietatud efektselt nagu mustkunstnik, kandes punast smokingut ning tumedaid läikivaid lakk-kingi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles