Kõige odavamad folgipassid müüdi läbi esimese üheksa minutiga

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Musitseerivad lapse Viljandi pärimusmuusika festivalil.
Musitseerivad lapse Viljandi pärimusmuusika festivalil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva hommikul kell 10 alanud Viljandi pärimusmuusika festivali passimüük purustas rekordi, sest üheksa minutiga müüdi läbi esimene kogus ehk kõige soodsama hinnaga passid.

«Selline tempo näitab, et meil on väga palju tõelisi fänne ja annab kinnitust, et meie festival on äge ning oodatud,» ütles Viljandi pärimusmuusika festivali piletimüügipealik Anu Rannu rõõmsalt.

Samas tuletas Rannu meelde, et ühe hinnaklassi läbi müümine ei tähenda, et passe enam saada pole. «Loomulikut tundub selline rekordi purustamine uskumatu, kuid oluline on, et osta saab veel kõiki passitüüpe – järgmiste hinnaklasside festivalipasse, päevapasse, noortepasse ja ka seeniorpasse,» selgitas ta.

Järjekorras 27. festivali teemaks on «Hea lugu». Nii tuuakse eeloleval suvel Viljandisse kokku muusikud ja jutuvestjad, kelle kunst hea loo – olgu selleks maagiline meloodia, mõnus muinasjutt või magus mõistujutt – jutustamisel on eriti kõrge.

Selgunud on ka järgmisel suvel üles astuvad esimesed artistid. Esinema tulevad varasemate aastate publikumagnet Curly Strings ning Kanadast, Ottawa Orust pärit The April Verch Band.

XXVII Viljandi pärimusmuusika festival toimub 25.–28. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles