Südamlik programm omadelt omadele

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omad inimesed. Raadio Elmar Viljandimaalt pärit saatejuhid (vasakult) Raen Väikene, Egon Pentjärv ja Tiiu Sommer.
Omad inimesed. Raadio Elmar Viljandimaalt pärit saatejuhid (vasakult) Raen Väikene, Egon Pentjärv ja Tiiu Sommer. Foto: Sille Annuk

Täna tähistab oma 21. sünnipäeva legendaarne raadio Elmar. Eestikeelse muusikavaliku ja naabrimehelikult sõbraliku moega erakanal sai kiiresti tuule tiibadesse. Nüüdseks pole Maarjamaa pinnal vist ainsatki Virvet ega Villut, kes poleks Elmari helide saatel tantsupoognaid võtnud või selle eetri vahendusel kõrvaltoas pikutavat elukaaslast tervitanud.

Seda koduselt nunnut ja turvalist raadiojaama ning tema tegijaid pole võimalik mitte armastada. Ei mingeid intriige ega solvanguid, ainult mahedad tämbrid ning selgelt arusaadavad ja korrektselt riimuvad laulutekstid. Varahommik Tiiu Sommeriga, päevaprogramm Raen Väikesega ning öötunnid Egon Pentjärvega. Mõnus. Kas te aga teadsite, et kõik nood kuulajate lemmikud on pärit Viljandimaalt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles