Mikk Maaten: võidusõiduga saad miljonäriks, kui alustad miljardärina

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringi «Noorelt autokoolis» juhendaja Mikk Maaten ütleb, et tal on üsna tihti hirm naha vahel, kui ta roolis oleva lapse kõrval istub. Ta on ka täheldanud, kuidas noored on vanematelt halbu harjumusi üle võtnud, ning manitseb seetõttu lapsevanemaid liikluses oma käitumist jälgima.
Ringi «Noorelt autokoolis» juhendaja Mikk Maaten ütleb, et tal on üsna tihti hirm naha vahel, kui ta roolis oleva lapse kõrval istub. Ta on ka täheldanud, kuidas noored on vanematelt halbu harjumusi üle võtnud, ning manitseb seetõttu lapsevanemaid liikluses oma käitumist jälgima. Foto: Elmo Riig

Autoringrajasõitja Mikk Maaten on käima lükanud ringi «Noorelt autokoolis» ning õpetab Raassilla rajal kohalikke autospordihuvilisi lapsi rooli keerama.

Mikk Maaten, kuidas tuli mõte luua autoring?

Autoringist saab hea aluse liikluses käitumiseks. See pole autospordiring, vaid autoring. Päris endale ma selle ringi asutamise au võtta ei saa. Tarvastu motoklubilt tuli initsiatiiv luua noortering – rada on ju olemas ja nad tahavad seda arendada. 2016. aastast oleme sellega tegelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles