Elamuspank korraldab igast ideest meeldejääva sündmuse

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elamuspangas hoolitsevad positiivsete emotsioonide eest (vasakult) Sander Kahu, Kalvi Kants, Are Tints ja Are Tallmeister.
Elamuspangas hoolitsevad positiivsete emotsioonide eest (vasakult) Sander Kahu, Kalvi Kants, Are Tints ja Are Tallmeister. Foto: Valdo Ots

Osaühing Elamuspank korraldab üritusi. See ongi tema tegevuse kõige lihtsam kokkuvõte. Oluline on aga see, kuidas üritust korraldada: kas võtta kaasa kohvritäis või veoautotäis asju. Elamuspanga eestvedajad Kalvi Kants, Are Tallmeister ja Are Tints eelistavad teist varianti. Seni pole see neile kahjuks tulnud ja Elamuspanka teatakse üle Eesti. «Sageli ollaksegi üllatunud, et kas me polegi Tallinnast,» ütleb Are Tallmeister. «Aga selleks, et midagi korraldada, ei pea asuma Tallinnas, vaid võib paikneda ka keset Eestit. Seni oleme hakkama saanud ja armastus Viljandi vastu hoiab meid siin.»

Ainult et ratastel tuleb olla sageli ja palju.

Kümme aastat tagasi otsustati, et Elamuspank on tore nimi, millesse mahub palju. Alustati seiklusettevõtmistega, kuid nüüd on jõutud sündmuste korraldamiseni. «Vahet pole, kas see on juubel, pulm või presidendi vastuvõtt,» lausub Kalvi Kants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles